Våra försäkringar

Våra försäkringar

Skogsmaskinsförsäkringar
när det gäller

Svensk Skogsmaskinförsäkring hjälper ditt företag att utforma ett optimalt och skräddarsytt försäkringsprogram.

Genom att identifiera, analysera och utvärdera de risker som finns i företaget, kan vi ge rekommendationer för de försäkringsbehov som just ditt företag behöver.

Ring oss för mer information:

026 - 51 52 09

Kontakta oss »

"Ett förtroende kan inte köpas
- det måste förtjänas"​

Försäkringar

Skogsmaskin

Vi har utvecklat en skräddarsydd skogsmaskinförsäkring, där både omfattning och självrisker är anpassade till dina behov.

Omfattning: Helförsäkring inkl. ansvar- och avbrottsförsäkring. Tre (3) dagars karens vid avbrott.

Vi erbjuder nya kunder en Prova på-försäkring under 6 månader för samtliga skotare och skördare till kraftigt reducerad premie.

Lätt lastbil

För att skapa lägre premier har vi utvecklat ett gruppavtal för lätta lastbilar.

Omfattning: Helförsäkring inklusive hyrbil, verktyg i bil samt fria mil.

Privat sjukvård

Nu kan du försäkra ditt företag mot den sjukfrånvaro som orsakar störst problem och kostnader - den långa sjukfrånvaron.

Med AB Svensk Skogsmaskinförsäkrings Privatsjukvårdsförsäkring ger du dina anställda snabb vård när det behövs, vilket hjälper både dom och företaget. Med AB Svensk Skogsmaskinförsäkrings Privatsjukvårdsförsäkring tillsammans med If Skadeförsäkring får ni tillgång till Nordens största privata sjukvårdsleverantör.

If Skadeförsäkrings samarbetspartner Capio levererar högkvalitativ vård på ett stort antal privatsjukhus och mottagningar i Sverige och Europa. Detta innefattar också Capios samarbetspartners, t ex Sophiahemmet i Stockholm. De har också möjlighet att vid svårare sjukdomar, t ex cancer, utnyttja specialistsjukhus i övriga Europa genom If Assistance.

Du kan spara stora pengar genom att ha en privat sjukvårdsförsäkring

Exempel: en sjukdag kostar arbetsgivaren runt 1400 kr för en person som tjänar ca 23500 kr/månad. Försäkringen ger vård utan köer, så att man snabbt kan vara tillbaka på jobbet.

Har du som arbetsgivare råd att vara utan en Privatsjukvårdsförsäkring för dig och dina anställda?

Snabbare tillgång till sjukvård
Förkortar sjukfrånvaron
Minskar kostnaderna för sjukskrivning
Vård när det passar dig
Trygghet för dig och din familj

Övriga försäkringar

Vi hjälper till med företagets samtliga försäkringar såsom företagsförsäkringar och övriga företagsägda fordon. Kontakta oss för mer information.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK